Vilkår for elektronisk post

Jackpotlotteriets vilkår for kommunikation via elektronisk post:

Jackpotlotteriet benytter elektronisk post til at kommunikere med spillere af lotteriet samt andre interessenter, der har givet samtykke hertil.

Elektronisk post omfatter e-mails, SMS, MMS samt lignende formater, hvori billeder, lyd og tekst kan kommunikeres via internettet eller mobiltelefoni. Forudsætningen for Jackpotlotteriets kommunikation via elektronisk post er modtagers samtykke hertil.

Samtykke fra modtagere registreres som adgang til at kommunikere via e-mail og mobiltelefoni i henhold til oplyste e-mailadresser og mobiltelefonnumre med mindre en eller begge dele fravælges ved ændring af samtykke.

Samtykke indhentes i forbindelse med køb online, samt i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve, konkurrencer eller andre kampagner.

Jackpotlotteriet videregiver ikke modtageres samtykke til 3. parter, med mindre specifikke 3. parter er angivet ved samtykket.

Jackpotlotteriets kommunikation via elektronisk post omfatter blandt andet: Information om gevinst, Nyhedsbreve, Anmodning om deltagelse i konkurrencer; Tilbud; Bekræftelse på modtagelse af køb af spil samt kontrol heraf; Bekræftelse på modtagelse af ophør på spil samt kontrol heraf; Anmodning om deltagelse i markedsundersøgelser.

Du kan tilpasse dine kontaktoplysninger eller ændre samtykke under 'Indstillinger' på 'Min side' hos Jackpotlotteriet.