Spørgsmål om Jackpotlotteriet og spillet

1. Hvor mange trækninger spiller jeg med i?
Et lod i Jackpotlotteriet købes for tre måneder ad gangen. I løbet af de tre måneder spiller du med i alle 7 trækninger. Betaling for spil sker over tre omgange af 99 kr. per lodnummer, det er en forudsætning for deltagelse, at betalingerne er gennemført.

2. Hvad koster det at spille med?
Jackpotlotteriet koster 297 kr. for tre måneder per lodnummer. Beløbet betales af 3 omgange af 99 kr. per lodnummer. Pengene bliver trukket på dit kreditkort primo hver måned. Efter 3 betalinger fornyes dit spil automatisk, således at der oprettes en ny aftale af 297 kr. per lodnummer for de næste tre måneder. Betalingen er fortsat 99 kr. om måneden per lodnummer.

3. Hvordan spiller jeg med?
Du kan spille med her fra siden, hvor du kan købe dit lodnummer via dankort eller kreditkort.
Jackpotlotteriet koster 297 kr. for tre måneder per lodnummer. Beløbet betales af 3 omgange af 99 kr. per lodnummer. Pengene bliver trukket på dit betalingskort primo hver måned.
Efter 3 betalinger fornyes dit spil automatisk således, at der oprettes en ny aftale af 295 kr. per lodnummer for de næste tre måneder. Betalingen er fortsat 99 kr. om måneden per lodnummer.

4. Hvor og hvornår kan jeg se, om jeg har vundet?
Trækningslisten offentliggøres på trækningsdagen her på hjemmesiden. Vi anbefaler desuden, at du tilmelder dig vores gevinstservice, så sender vi direkte besked om gevinst via e-mail eller SMS. Gevinstservice er naturligvis gratis.

5. Hvor meget bliver der udbetalt i gevinster?
Over 62 procent betales tilbage i gevinster. Den samlede gevinstpulje er på 34.408.750 kroner i kvartalet fordelt på 7 trækninger med 162.223 gevinster. Se en samlet gevinstplan her på siden. 

6. Kan jeg vinde flere gange på min lodseddel?
Ja, det kan du godt! Din lodseddel er med i alle trækninger, hvor du spiller. Faktisk kan du vinde flere gange i løbet af en trækning. Du kan vinde, hvis dit nummer udtrækkes, nummeret før eller efter udtrækkes, ligesom du kan vinde på det tocifrede endetal.

8. Hvad går Jackpotlotteriets overskud til?
Overskuddet går til velgørende, sociale og humanitære formål ifølge aftale med Justitsministeriet, der er Jackpotlotteriets øverste myndighed. Se eksempler på donationsmodtagere her.

9. Hvad er den største gevinst?
Den største gevinst er på 2 millioner kroner og udtrækkes én gang i kvartalet. Derudover er der 6 trækninger, hvor den største gevinst 2 x 1 million kroner. Så der er millionærchance i alle trækninger.

10. Er alle numrene med i hver trækning?
Ja, alle numrene er med i hver trækning! Det betyder, at har man vundet i forrige trækning, har man lige så stor chance som alle andre for at vinde i næste trækning.

11. Hvem udtrækker vindernumrene?
Vindernumrene udtrækkes af Notarius Publicus (Notarkontoret ved Københavns Byret).

12. Min kvittering for spil er er bortkommen – hvad skal jeg gøre?
Kontakt os, og få oplysninger om dit spil, herunder kan vi oplyse din kode til at logge ind.

13: Jeg kan ikke huske, hvilke lodnumre jeg spiller på?
Kontakt os, og få oplysninger om dit spil, herunder kan vi oplyse din kode til at logge ind.

14. Jeg spiller og har ændret navn, adresse eller kontonummer.
Du kan ændre navn via din Profil / Min side på Jackpotlotteriet. Log ind med den kode, du fik oplyst på din kvittering.

15. Jeg spiller, men ønsker ikke længere at spille hos Jackpotlotteriet.
Kontakt os på email eller telefon, så kan vi sætte ophør på dit spil.

16. Hvordan får jeg min lodseddel?
Når du tilmelder dig Jackpotlotteriet, får du ikke en fysisk lodseddel, men bliver tilsendt en kvittering for dit spil via e-mail eller sms, hvorpå dine lodnumre fremgår. Du skal på den måde ikke længere være bange for at smide lodsedlen væk, idet dit nummer er registreret elektronisk hos Jackpotlotteriet. Dog skal du være opmærksom på, at spil i Jackpotlotteriet kræver gennemført betaling. Det kan du kontrollere på din bankoversigt for det pågældende betalingskort.

17. Hvornår indsætter I min gevinst på kontoen? Gevinster bliver indsat på din bankkonto den første hverdag i den efterfølgende måned. Har du ikke oplyst en gevinstkonto til Jackpotlotteriet, vil du først modtage en notits herom sammen med oplysning om, hvordan du indtaster din konto på din Profil / Min side. Når vi har modtaget kontonummeret vil eventuelle gevinster overføres.

18. Hvornår trækker I penge til fornyelse af lodder?
Jackpotlotteriet koster 297 kr. for tre måneder per lodnummer. Beløbet betales af 3 omgange af 99 kr. per lodnummer. Pengene bliver trukket på dit kreditkort primo hver måned. Efter 3 betalinger fornyes dit spil automatisk således, at der oprettes en ny aftale af 297 kr. per lodnummer for de næste tre måneder. Betalingen er fortsat 99 kr. om måneden per lodnummer.