Spørgsmål om Jackpotlotteriet og spillet

 

1. Hvor mange trækninger spiller jeg med i?
Et lod i Jackpotlotteriet købes for tre måneder ad gangen. I løbet af de tre måneder spiller du med i alle 7 trækninger. Betaling for spil sker en gang i kvartalet henholdsvis i januar, april, juli og oktober.


2. Hvad koster det at spille med?
I Jackpotlotteriet koster et lod 325 kr. i kvartalet. Det giver dig muligheden for at spille med i hele 6 trækninger og en ekstra trækning – XTRA CHANCEN, hvor der er over 20.000 ekstra gevinster på spil og en top gevinst på 1,5 mio. kr.


3. Hvordan spiller jeg med?
Du kan spille med her fra siden, hvor du kan købe dit lodnummer via dankort eller kreditkort. Du betaler kvartalsvis 325 kr. henholdsvis i januar, april, juli og oktober.

 

4. Hvor og hvornår kan jeg se, om jeg har vundet?
Trækningslisten offentliggøres på trækningsdagen her på hjemmesiden. Vi anbefaler desuden, at du tilmelder dig vores gevinstservice, så sender vi direkte besked om gevinst via e-mail eller SMS. Gevinstservice er naturligvis gratis.

 

5. Hvor meget bliver der udbetalt i gevinster?
Ca. 62 procent betales tilbage i gevinster. Den samlede gevinstpulje er på 38.297.500 kroner i kvartalet fordelt på 7 trækninger med 170.515 gevinster. Se en samlet gevinstplan her på siden.

 

6. Kan jeg vinde flere gange på min lodseddel?
Ja, det kan du godt! Din lodseddel er med i alle trækninger, hvor du spiller. Faktisk kan du vinde flere gange i løbet af en trækning. Du kan vinde, hvis dit nummer udtrækkes, nummeret før eller efter udtrækkes, ligesom du kan vinde på det tocifrede endetal.

 

7. Hvad går Jackpotlotteriets overskud til?
Overskuddet går til gode formål ifølge aftale med Justitsministeriet. Se eksempler på donationsmodtagere her.


8. Hvad er den største gevinst?
Den største gevinst er på 1,5 millioner kroner og udtrækkes én gang i kvartalet. Derudover er der 6 trækninger, hvor den største gevinst 2 x 1 million kroner. Så der er millionærchance i alle trækninger.


9. Min kvittering for spil er bortkommen – hvad skal jeg gøre?
Kontakt os, og få oplysninger om dit spil, eller log ind på Min side med MitID.


10: Jeg kan ikke huske, hvilke lodnumre jeg spiller på?
Kontakt os, og få oplysninger om dit spil, eller log ind på Min side med MitID.


11. Jeg spiller og har ændret navn, adresse eller kontonummer.
Du kan ændre navn via din Profil / Min side på Jackpotlotteriet. Log ind på Min side med MitID.


12. Jeg spiller, men ønsker ikke længere at spille hos Jackpotlotteriet.
Kontakt os på email eller telefon, så kan vi sætte ophør på dit spil.

 

13. Hvordan får jeg min lodseddel?
Når du tilmelder dig Jackpotlotteriet, får du ikke en fysisk lodseddel, men bliver tilsendt en kvittering for dit spil via e-mail eller sms, hvorpå dine lodnumre fremgår. Dog skal du være opmærksom på, at spil i Jackpotlotteriet kræver gennemført betaling. Det kan du kontrollere på din bankoversigt for det pågældende betalingskort.

 

14. Hvornår indsætter I min gevinst på kontoen.
Gevinster bliver indsat på din bankkonto den første hverdag i den efterfølgende måned. Har du ikke oplyst en gevinstkonto til Jackpotlotteriet, vil du først modtage en notits herom sammen med oplysning om, hvordan du indtaster din konto på din Profil / Min side. Når vi har modtaget kontonummeret vil eventuelle gevinster overføres.

 

15. Hvornår trækker I penge til fornyelse af lodder?
Du betaler kvartalsvis 325 kr. henholdsvis i januar, april, juli og oktober.